Zaman İçinde Yok Olup Bir Anda Karşımıza Çıkan 5 Moda Trendi! - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

9 Ocak 2018 Salı

Zaman İçinde Yok Olup Bir Anda Karşımıza Çıkan 5 Moda Trendi!

Moda o kadar garip bir piyasa ki, bir anda yok olan kıyafetler yeniden gün yüzüne çıkabiliyor. "Bunun modası geçti" diyerek attığınız ya da başkasına verdiğiniz birçok kıyafet artık yine göz önünde. Eskiden moda olmuş ve uzun süre görünmemiş kıyafetler şimdilerde yeniden trend olmayı başardı. Yeniden trend olan neler varmış hep birlikte bakalım.

Pembe güneş gözlükleri; Nereden baksanız 20 sene öncesine ait pembe camlı gözlükler bir anda piyasaya çıkmaya başladı. Britney Spears ve birçok ünlünün eskiden sık sık kullandığı pembe camlı gözlüklerin bu sene yine revaçta olacağı kesin.


Siyah babetler; 2000'li yıllarda çokça giyilen siyah babetler hem rahatlığıyla hem de zarafetiyle yeniden tezgahlarda yerini almaya başladı.

Çiçekli elbiseler; Yine 2000'li yılların çiçekli elbiselerine şık bir dokunuş yapılarak sizlerin beğenisine sunan modacılarımıza teşekkür etmemiz gerek. Ben şahsen kadınlara bu tarz elbiseleri çok yakıştırıyorum.

Düşük bel pantolon; Çok iyi olmuş düşük bel pantolona tekrar dönülmesi. Neydi öyle göbek deliğinin üzerine kadar çekilen beller? Hiç beğenmemiştim o modayı zaten. Bu daha şık ve zarif duruyor.

Balon etekler; Zerafetinizi ve güzelliğinizi bir tık öteye taşıyacak olan balon etekler tekrar moda oldu. Hoş ve taşımasını bilen kadınların gözdesi olacağı kesin.

Kulağınıza küpe olsun, sakın ha bunların modası geçti diyerek kıyafetlerinizi atmayın, birkaç tanesini saklayın, bakın yeniden moda trendi haline gelebiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder