Hem Spor Yapıp Hem de Yeni İlişkiler Kurmanın Yöntemleri Nelerdir? - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

16 Ocak 2018 Salı

Hem Spor Yapıp Hem de Yeni İlişkiler Kurmanın Yöntemleri Nelerdir?

Hem spor yaparak, hem eğlenerek kendinize yeni arkadaşlıklar, dostluklar ve ötesi kısmetler bulabilirsiniz. Bunu başarabileceğiniz en güzel spor alanları da doğada mevcut. Doğa sporlarını yaparken oraya gelen arkadaş gruplarıyla kaynaşmalar ve arkadaşlıklar kurmak ve bunu aşka dönüştürmek de size kalmış.

Traking (dağ yürüyüşü); Dağların temiz havası, etrafınızda bir sürü dağ çiçekleri ve eğlenceli bir arkadaş grubuyla yapılan dağ yürüyüşü. Yorulduğunuzda mola verip, sohbeti koyulaştırabilirsiniz.


Rafting (kano sporu); Dağların zirvesinden gelen güldür güldür suların arasında, ekipler oluşturularak mücadelenin içine dalın. Kendi grubunuzdaki kızları da unutmayın. Kısmetin nereden geleceği belli olmaz.

Paintball (boyalı savaş oyunu); Özellikle hafta içi iş stresinden bunalanlar için paha biçilemez bir keyif. Arkadaş gruplarınızla birlikte paintball oynayabilir, hem de efor sarf ederek zinde kalabilirsiniz. Çünkü bu oyun koşturmacanın bol olduğu bir oyundur.

Dağ bisikletiyle parkur; Doğayla iç içe bir ortamda bisikletlerinize atlayıp uzun geziler yapabilirsiniz. Yeni bisiklet gruplarıyla kaynaşıp hem dostluk hem de fit olabilirsiniz.

Diving (dalış); Denizin altını merak edenler ve bu keyfi yaşamak isteyenler için biçilmiş kaftan. Hafta sonlarını değerlendirmek, kamp kurmak, yeni insanlar tanımak istiyorsanız, dalış sporu tam size göre.

Bu aktiviteleri yaparken hem yeni insanlar, yeni dostluklar ve yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Hem de sporun heyecanı, adrenalini ve huzuruyla zinde kalabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder