İlişkinizi Daha Mutlu Kılmak Adına Yapılması Gerekenler Nelerdir? - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

9 Ocak 2018 Salı

İlişkinizi Daha Mutlu Kılmak Adına Yapılması Gerekenler Nelerdir?

Günümüzün en büyük sorunlarından biri de ilişkilerin sürdürülememesi ve çok çabuk pes ederek ayrılmalardır. Oysa küçük şeyler ile ilişkilerin daha uzun ömürlü olması ve mutlu olunması mümkün. Sadece yapılması gereken biraz özveri ve fedakarlık. Şimdi gelin hep birlikte daha mutlu bir ilişki için neler yapılmalı onları görelim.

Onu olduğu gibi kabul edin; Onun sevdiği şeyler sizin sevmediğiniz şeyler olabilir. Onu her zaman olduğu gibi kabullenmeye çalışın ve asla istemediği bir şey için zorlamayın.


Kıskançlıkları bir kenara bırakın; Onun sizinle olduğunu unutmayın, sizi sevdiğini ve sizden başkasını istemediğini hissedin. Gereksiz kıskançlıklar yaparak ilişkinizi zedelemeyin.

Her zaman saygılı olun; İlişkilerde saygı çok önemlidir, eğer saygıyı yitirirseniz ilişkinizin de bir anlamı kalmaz. Sevgiyi de yok eder, hüsrana uğrarsınız.

Sevginizi gösterin; İlişkilerde en büyük sorun sevgiyi yeteri kadar gösterememek. Sevginizi ve ona olan aşkınızı her fırsatta ona hissettirin. "Seni seviyorum' demekten çekinmeyin.

Zorluklara birlikte göğüs gerin; Sıkıntılı ve zor durumlarda ona destek olun. Onun yanında olduğunuzu hissettirin ki başka birinin ilgisine ve desteğine ihtiyaç duymasın.

Güzel anılarınızı biriktirin; Birlikte geçirdiğiniz zamanın değerini bilin, güzel anılarınızı biriktirin. Ara ara onlara bakıp o anları tekrar hayal edin. Hatta bazılarını yeniden yapmak için planlar kurun.

Her zaman dürüst olun; Daima karşılıklı olarak dürüst olun, yalan ve yanlışa baş vurmayın. Mutluluğunuzu da hüznünüzü de ona hissettirin. Maskelerin ardında yaşanan ilişki bitmeye mahkumdur.

Sevdiğiniz hobilerinizi yapın; Asla hayatı ve ilişkinizi monotonluğa sürüklemeyin. Sevdiğiniz hobileri yapmaya çalışın ve ilişkinizde asla birbirinizi boğmayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder