"Çirkin Erkek Yoktur, Bakımsız Erkek Vardır" Sözünü Doğrulayan ve Kadınların Gördüğünde Nefret Ettiği 6 Erkek Tipi! - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

10 Ocak 2018 Çarşamba

"Çirkin Erkek Yoktur, Bakımsız Erkek Vardır" Sözünü Doğrulayan ve Kadınların Gördüğünde Nefret Ettiği 6 Erkek Tipi!

Erkek bakımlı olmalı. Biz nasıl kadınların bakımlı olmasını istiyorsak bizim de öyle olmamız şart. Tabii bazı erkekler kendilerini salmış ya da kendini böyle daha erkeksi ve seksi hissettiğinden giyim, davranış, dış görünüş olarak olduğu gibi olmayı tercih ediyor. Fakat işin özü öyle değil. Kadınlar aşağıda bahsettiğim nedenlerden dolayı böyle erkeklerden nefret ediyor.

Dişleri sarı olan erkek; Tamam dişlerin sarı olması kötü de, bu resimdeki de tam kurt adamın oğlu gibi. Tam tokatlamalık.


Ağzı kokan erkek; Ama kadın yerden göğe kadar haklı. Madem yaklaşıyorsun, dişlerini fırçala, bir karanfil al ya da naneli bir sakız çiğne. "Hoh" diyerek yanaşmak nedir yahu?

Burun kılları uzun erkek; Tamam sakalı bıyığı anladık da, burnundaki uzamış yollara serilmiş saçaklar ne oluyor? Onların bakımını yaptırmalısın dostum. Yoksa hatunlar senin üzerini çizer.

Kirli tırnaklı erkek; Buluşmaya gelmişsin, kadın ellerine kremler sürmüş, tırnaklarını törpülemiş, ojesini sürmüş, kaymak gibi geçmiş karşına. Sen, pis tırnaklarını sergiliyorsun. Olacak iş mi bu şimdi?

Sırtı kıllarla kaplı erkek; Abov abla ne yapıyorsun? Sarılma öyle, bak tüm kadınlar kıllı erkek sevmeye başlayacaklar yoksa. İşin şakası bu kadar da kıl iyi değil. Bence böyle kıla sahip erkekler lazer epilasyona gitmeli.

İnek yalamış gibi saça jöle süren erkek; Ah be canım, sen ne ettin kendine böyle? Köyün tüm inekleri saçlarından mı feyiz aldı. Dil atmadık kimse kalmadı mı? Bu kadar da çok jöle sürülmez ki. Sonra "bu kız beni niye beğenmedi" diyorsun. Biraz doğal ol.

Buradan tüm hemcinslerime sesleniyorum; arkadaşlar cillop gibi bakımlı kadın istiyorsak, cillop gibi bakımlı olmalıyız. Bunu asla aklınızdan çıkartmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder