Boyunuzun Kısa Oluşuna Üzülmeyin, Bu Taktikler Tam Size Göre! - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

17 Ocak 2018 Çarşamba

Boyunuzun Kısa Oluşuna Üzülmeyin, Bu Taktikler Tam Size Göre!

Kısa boylu oluşundan yakınan birçok bayan var, işte bu anlatacaklarım tam size göre. Artık siz de uzun boylu görüneceksiniz. Bunu sağlamak çok basit, yalnızca giyim ve aksesuarlarınıza dikkat etmeniz yeterli. İşte birbirinden ilginç taktikler.

Ayakkabı ve aksesuar; Doğru aksesuar ve ayakkabı seçiminiz sizi daha uzun gösterecektir, genellikle ayak bileğinizi geçmeyen ayakkabılar tercih edin.


Kemer ve gömlek; Gömlek giyerken asla salaş bir şekilde bırakmayın, kemer takın ve belinizden yukarıda olmasına dikkat edin.

Kolların duruşu ve giyim; Dediğim gibi aksesuarlar önem taşır, ayrıca giydiğiniz kıyafetin kolları uzun ise yukarı kıvırmanız daha hoş bir görünüm sağlayacaktır. Önemli olan etek boyunun uzun ya da kısa oluşu değil, önemli onu nasıl taşıdığınızdır.

Etek ve giyim şekli; Kalem etek giydiğinizde, onun üzerine gömleği çıkartmayın bu boyunuzu daha kısa gösterecektir. Doğru olan giyim tarzı sağdaki gibidir.

Bol pantolon giyiminde; Asla giyilen şeyleri üzerinize direkt bırakmayın. Belinize doğru toplanması ya da pantolonun içine toplanması daha faydalı olacaktır.

Çanta ve kot pantolon; Kot pantolon paçalarını bileklerin biraz üzerine sıvamak ve doğru çantayı seçip onu taşımak boyunuzun görünüşünde hissedilir uzunluk yaşatacaktır.

Sizi siz olduğunuz için seven insanlarla birlikte olun, boy, kilo, saç rengi, göz rengi, güzel, çirkin gibi fiziksel takıntıları olan insanları uzaklaştırın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder