Kilolu Kişiler Zayıf Olsalardı Nasıl Görünürlerdi? - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

2 Ocak 2018 Salı

Kilolu Kişiler Zayıf Olsalardı Nasıl Görünürlerdi?

Her insan sağlıklı bir vücut tipine sahip olmak ister. Ama kimi genetik kimi fazla iştah sorunundan dolayı kilo alınmakta ve bu durum aşırı olarak görünüşümüzü etkilemektedir. Peki kilolu olan kişilerin zayıf olsalardı nasıl göründüklerini merak ettiniz mi? İşte bunun yanıtı.

Gerçi böyle de güzel; Güzellik her daim olabilir, önemli olan ruh güzelliğidir. Ama şu kadına bir bakın, kilolu hali de hoş.


Mutlu olduğunuz gibi olun; Siz kilolu mu olmak istiyorsunuz? Böyle mi mutlusunuz? O zaman umursamayın kim ne derse desin. Ama sağlık açısından zorlanacaksınız unutmayın.

Seksilik abidesi; Kadın kilolu haliyle bile seksi bir yapıda. Hatlarının yuvarlaklığı, bakışları ve duruşu bir erkeğin başını döndürmeye yeter. Ama zayıf hali de başka güzel değil mi?

Duruş ve bakışlar; Zayıf görünmenin her zaman bir albenisi olduğu kesin, fakat kilolu da olsanız duruşunuz ve bakışlarınız karşınızdaki insanı etkilemeye yeter de artar bile.

Çok fark ediyor ama; Kiloluyken iki olgun kadın edasındaki görüntüleri, zayıf halleriyle iki çıtır kız görünümüne bürünmüşler. Kilonun insan üzerindeki etkisi çok net ortada.

Tabi ki zevkler ve renkler; "Ben balık etliyim böyle çok süperim" diyen de var, "böyle zayıf ve çıtır olmak beni daha çok mutlu ediyor" diyen de. Önemli olan mutlu olmanızdır unutmayın.

Yine de dikkat etmek gerek; Tamam güzelsiniz, hoşsunuz, kendinizle barışıksınız ama inanın sağlığınızı bir şekilde etkileyecektir bu kilolar. O yüzden az da olsa dikkat etmekte fayda var.

Siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız sizi yansıtan görünüş odur. Yalnızca sağlığınızı düşünün gerisi gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder