Sağlığınız İçin Vücudunuz Sizi Uyarıyor! - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

10 Ocak 2018 Çarşamba

Sağlığınız İçin Vücudunuz Sizi Uyarıyor!

Her insan sağlıklı olmayı ister, aslına bakarsanız vücudumuz bize uyarılar gönderiyor. Fakat biz bunları anlamıyoruz. Aslında önlemleri alınsa ilerisi için daha sağlıklı bir vücuda sahip olabiliriz. İşte vücudumuzun bize gösterdiği o uyarılar.
Sağlığınız İçin Vücudunuz Sizi Uyarıyor!

Aşırı tuz tüketimi; Vücudunuzda aşırı izler oluşuyor ise bilin ki tuz tüketimini minimum düzeye indirmeniz sağlığınız için faydalı olacaktır.

Ellerde kızarıklık; Ellerde ve vücudunuzda kızarıklıklar ve kaşıntılar artmış ise hemen doktora gitmenizde fayda var çünkü bir şeylere alerjiniz olduğu aşikar.


Aşırı ve aniden alınan kilo; Aşırı kilo alışı ve şişmelerin yoğun olduğu zamanlarda vücudunuz size hormonlarla ilgili bir sıkıntının olduğunu haber veriyor. Doktora gidip hormonlarınıza baktırmanızda fayda var.

Gözleriniz torbalaşırsa; Göz altı torbalarınız şişkin ve rahatsız edici bir görünüme bürünmüşse büyük ihtimal böbrekleriniz ile ilgili sıkıntınız olabilir.


Ayak ve bacak şişlikleri; Ayak ve bacaklarda şişlikler oluyor ve deriniz renk değiştiriyorsa bilin ki kalbinizle ve kan dolaşım sisteminizle ilgili sıkıntılar vardır.

Bilekler kalınlaşıyorsa; Bilekleriniz şişiyor ve sıvı birikiyorsa bilin ki vücudunuz susuz kalmıştır. Vücudunuz bana bol su gönder diye sinyal vermektedir.


Sağlık bizim her şeyimiz, onu korumak da yine bizlerin elinde. Herkese sağlıklı ömürler dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder