Kadınlar Sevdiği Adamı Neden Terk Eder? - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

13 Ocak 2018 Cumartesi

Kadınlar Sevdiği Adamı Neden Terk Eder?

Aslına bakarsanız kadınları anlamak o kadar da zor değil. Bunu en çok da terk edildiğimizde anlıyoruz. Belki de isteklerini ve beklentilerini biz anlamıyor olamaz mıyız? İşte kadınların sevdiği adamı terk etme nedenleri.

Nezaket eksikliği; "Bu da ayrılık sebebi olur mu?" diye soranlar olacaktır. Evet olur, çünkü kadınlar karşısında nazik bir erkek beklerler. Her şeye bağıran, babalık yapan bir erkek zamanla bu ilişkinin bitmesine adım adım yaklaştıran taraf olur.


Arkadaş gibi olmak; "Arkadaş gibi olmak kötü değil" diyeceksiniz. Ama yanılıyorsunuz, benim anlatmak istediğim arkadaşlık başka çünkü. Sevgilinle her zaman sevgili gibi yaklaşım sergilemeniz şart. Ona kanka ayakları yaparak bu ilişkinin ne kadar soğuduğunu fark edemeden terk edildiğinizi anlamanız bir olur.

Şiddet uygulanması; Şiddet her iki taraf içinde ağırdır, fakat kadınlar fiziksel olarak erkeklerden daha zayıf olmalarının da neticesinde çok büyük şiddet ve hakarete maruz kalmaktadırlar. Böyle bir sebep bir de olsa aynı üç de olsa aynıdır. Eğer kadının gururu kırılmışsa sizi terk edecektir.

Başka bir kadın yani ihanet; "Seviyorum ama ne biliyim bir eksiklik vardı, her erkek yapar, bir anlık bir durumdu" gibi söylemler kabul edilemez. Bir kadını aldatıyorsanız, bilin ki o kadın size yetmiyordur. O kadında eksiklikler vardır ve o kadın ağzıyla kuş da tutsa size yetmiyordur. Terk edilmeyi hak ediyorsunuz.

Aşırı derecede kıskançlık; Her kadın kıskanılmak ister, çünkü kıskanmak sevginin bir değişik gösterilme nedenidir. Ama bu kıskançlık zaman içinde boğmaya ve her olan durumdan kavga çıkartmaya gidiyorsa bilin ki bu kadın için zor bir yol olsa da ayrılığı düşünmeye başlar.

Başka birine aşık olmak; "Bunu asla yapmam, böyle bir şey imkansız" demeyin, bir kadın için yukarıdaki saydığım nedenler varsa artık sevgisi azalmış ya da bitmiştir. İlişkiyi tamamen bitirmemiş bile olsa da gönlü başkasına kaymış, başkasından ilgi ve sevgiyi hissetmiş olabilir.

Sevgi, saygı, sadakat, ilgi ve hoş görü varsa inanın ilişkiler daha sağlam ve uzun ömürlü olur. Ama bunu başarmak yine bizim elimizde, bazen kişiliğimizden ödün veremezken bazen de kendimizi ona şartlayıp onunla aynı şeyi isteyebiliriz de.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder