Tekli Fotoğraf Çekimlerinde Daha Fotojenik Olmanız İçin Etkileyici Poz Verme Teknikleri! - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

4 Ocak 2018 Perşembe

Tekli Fotoğraf Çekimlerinde Daha Fotojenik Olmanız İçin Etkileyici Poz Verme Teknikleri!

Fotoğraf çekimlerinde poz vermek çok önemlidir. Duruşunuz, ellerin uyumu, bel ve sırtın ahengi fotoğrafı etkileyen faktörlerdir. İşte bu tekli çekimlerde kullanılan pozları uygularsanız sizin de fotojenik ve harika fotoğraflarınız olacaktır.

Eller ve duruş çok önemli; Bir elin belde diğer elin kalçada olan bu poz size farklı bir hava katacaktır.


Yaslanarak çekilebilecek bir poz tekniği; Kendinizi biraz yaslayın omuzlarınızı öne doğru çıkartın ve işte mükemmel bir fotoğrafınız daha oldu.

Dik durmayı unutmayın; Sırt kısmı daima dik durması gerek, yüzünüz kameraya dönük olmalı ve verdiğiniz pozun sizi ne kadar hoş gösterdiğini unutmayın.

Dirsek ve ellerin duruşu; Arkanıza yaslanarak verdiğiniz pozlarda, dirseklerinizi koyuşunuz ve ellerin estetik duruşu çok önemli.

Kendinizi kasmayın; Asla kendinizi kasmayın, basit duruşlar mükemmel pozları doğurur. Rahat olun biraz kendinizi eğin ve mümkün oldukça gülümseyin.

Portre pozu; Bu pozu verirken ellerin birleşik olması önemlidir, çünkü eller birleşik halde çok samimi ve şirin bir görüntü elde edersiniz. Hafiften boynunuzu kameranın yönüne doğru eğe bilirsiniz.

Yaslandığınız yere hafifçe dokunun; Bir yere yaslanarak poz veriyorsanız eğer, asla ağırlığınızı onun üzerine vermeyin, hafif, nazik bir dokunuş sizin mükemmeli yakalamanıza yardımcı olacaktır.

Herkes çektirdiği fotoğrafta güzel çıkmak ister. Hele artık çağımızın gereksinimi olan sosyal medyada paylaşma isteğimiz için paha biçilemez bilgiler bunlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder