Küs Olduğunuz Sevgiliyle Barışmak İçin Bahaneler Nelerdir? - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

22 Aralık 2017 Cuma

Küs Olduğunuz Sevgiliyle Barışmak İçin Bahaneler Nelerdir?

İkili ilişkilerde ister istemez bazın sorunlar yaşanabiliyor. Küslükler, kırgınlıklar ve dargınlıklar oluyor. Bunların üstesinden gelmek için de bir adım atmak şart. İşte böyle bir durumda onunla iletişime geçmek ve küslüğü sonlandırmak için neler yapabilirsiniz bunu hep birlikte görelim.

Rüyaları bahane etmek; Hemen arıyorsunuz ve "hayır olsun, rüyamda sen gördüm dün gece" diye konuya başlıyorsunuz. Size çok kızgın değilse işe yarar.


Eşyaların bende kalmış; "Eşyaların bende kalmış, istersen gelip alabilirsin" diyerek onu çağırabilirsiniz. Hem görmüş, hem belki arayı düzeltmiş olursunuz.

Çok hastayım; "Çok hastayım, o kadar kötüyüm ki elimi kımıldatamıyorum, gelip benimle ilgilenir misin?" böyle bir cümleye hayır demez sanırım.

Yanlış bir mesaj; "Ay kusura bakma, yanlışlıkla sana atmışım. Nasılsın?" Bu da başka bir bahane olarak ele alınabilir.

Özel günleri kutlamak; "Bu gün doğum günün, hep birlikte kutlardık. Şu an yanımda olsan keşke" diyerek aramak ya da mesaj atmak sanırım onu da mutlu eder.

Bahaneler ne olursa olsun, sonuç olarak onu düşündüğünüzü hissettirmeniz gerekiyor. Eğer sizi gerçekten seviyorsa bir şekilde size karşılık verecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder