Arkadaşlarınızla Evde Güzel Vakit Geçirmenin Yolları! - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

17 Ocak 2018 Çarşamba

Arkadaşlarınızla Evde Güzel Vakit Geçirmenin Yolları!

İllaki dışarı çıkmanız gerekmiyor, evde de güzel vakit geçirilebilir. Önemli olan sizin kafanıza uyuşan iyi arkadaşlarınızı bir araya toplamak. Bunu başarırsanız neler yapılır neler? Hadi hep beraber bakalım evde arkadaşlarla neler yapılıyormuş.

Playstation oyun turnuvası; Ortaya komik ve eğlenceli ödüller koyarak turnuvalar yapabilirsiniz. Eğlenceli olacağı kesin.


Yastık savaşı; Yastık savaşları en sevilen eğlenceli oyunlardandır ama dikkat edin bu resimdeki gibi yapmayın, duvarlar yastıklar kadar yumuşak değil.

Korku filmi izlemek; Işıkları kapatın ve korku filminin içine dalın ama dikkatli olun birileri altına kaçırmasın.

Karaoke partisi; Sesi güzel olanları önden alalım ama çok eğlenceli bir gece olacağı kesin. Gülmekten yerlere yatacaksınız.

Olmasa da bekarlığa veda partisi; İllaki birinin evlenmesine erek yok. Maksat eğlence olsun, haydi coşmaya hazır mısınız? Eğlencenin dibi bu olsa gerek.

Maç izleme keyfi; Kafa dengi arkadaşlarınızı da alın yanınıza ve evde ortalığı dağıtarak maç keyfi yapın. Müthiş stres attırıyor denemenizde fayda var.

Mutfak sizin emrinizde; Boş verin her şeyi, girin mutfağa arkadaşlarınızla canınız ne çekiyorsa yapıp yiyin. Yemek masaları her zaman iyi bir birleştirici ve sohbet mekanı olmuştur.

Vakit geçirilecek insan kafa dengi olmalıdır, sizi üzen insanları asla yanınıza yaklaştırmayın. Hayat kısa anı güzel yaşamak herkesin hakkı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder