Makyaj Yapmayı Seven Hanımlara Özel 7 ipucu! - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

10 Ocak 2018 Çarşamba

Makyaj Yapmayı Seven Hanımlara Özel 7 ipucu!

Kendine bakım yapan, karşısındaki insanlara güzel görünmeyi bir vazife edinmiş hanımlarımız iyi ki varlar. Bunu yaparken de tabi ki çok zaman ayırarak yaptıkları makyajları ile büyük emek harcamaktadırlar. Kullandıkları malzemelerin zamanla kuruması ya da daha iyi sonuç vermemesi karşılaşılan sorunlardan biridir. 
İşte makyaj yapmayı seven ve kendine özen gösteren hanımlara özel tavsiyeler.

Kurumuş ruja çözüm; Görüldüğü gibi mumda ruju ısıtıp tamamen eritin, daha sonra erimiş ruju kabına tekrar boşaltın eskisi gibi olacağını göreceksiniz.


Daha kıvrımlı kirpikler; Saç kurutma makinesi ile ısıtılan kirpik bigudisi, kirpiklerinizin daha kıvrımlı ve uzun süreli bu şekilde kalmasını sağlayacaktır.

Siyah noktalara çözüm; Diğer kullandığınız pahalı ürünleri bir kenara bırakın, önce yüzünüzü yıkayın, vazelini sürün, lekelerin olduğu bölgeye bant yapıştırın ve ılık bir havlu ile 5 dakika öylece baskı uygulayarak bekletin. Daha sonra çıkarttığınız bant lekelerin yok olmasına yardımcı olacaktır.

Tırnak keserken sıçramalara çözüm; Aslında çok basit bir yöntemi var, tek yapanız gereken tırnak makasının etrafını bir bantla sarmak ve tırnaklarınızı öyle kesmek. Göreceksiniz ki artık tırnaklarınız kesildiğinde etrafa dağılmıyor.

Kuru tırnaklar için; Kuruyan dudaklarınıza sürdüğünüz dudak balmını aynı şekilde tırnaklarınıza da sürebilirsiniz. Daha sağlıklı ve bakımlı görüneceklerdir.

Daha nemli bir cilt için; Bu yöntem uzak doğu ülkelerinde sıkça uygulanmaktadır. Tek yapmanız gereken yüzünüzü yıkadıktan sonra havlu kullanmamak. Evet yanlış duymadınız havluyu yüzünüze sürmeyin ve yüzünüze biraz nemlendirici sürerek kurumasını bekleyin. Artık cildiniz daha uzun süreli nemli ve güzel kalacak.

Ruj testlerinde; Ruj alacağınız zaman rengini merak edip elinize sürdüğünüzde bunu parmaklarınızın ucuna sürerek deneyin. Çünkü parmak uçlarında dudaklarınız gibi açık kırmızı pigmente sahiptir.

Güzelliğinize güzellik katan makyajınızı yaparken bu söylediklerimi de dikkate almanızı tavsiye ederim. "Sizler zaten güzelsiniz" sözüne kanmayın, her kadın bakımlı ve kendine özen gösteren bir birey olmalı. Tabi bizler de öyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder