En İlginç Şekil ve Kullanıma Sahip Mutfak Aletleri! - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

5 Ocak 2018 Cuma

En İlginç Şekil ve Kullanıma Sahip Mutfak Aletleri!

Evlerimizde birçok ev aleti ve mutfak aleti kullanmaktayız, fakat değişik olanları gördüğümüzde bizi gerçekten şaşırtmayı başarıyorlar. Birbirinden ilginç ve kullanım şekilleriyle insanı şaşırtan mutfak aletleriyle sizleri baş başa bırakıyorum.

Yumurta kalıpları; Çocuklar genede yumurta yemeyi sevmezler, ama bu kalıplar tam onlara göre. Hem yumurtalar dağılmayacak hem de görünüşleriyle eğlenceli bir sabah kahvaltısı sunacak.


Kaşar dilimleme aparatı; Taze kaşarı içine yerleştirin ve her bastığınızda istediğiniz boyutta kaşar dilimlerinizi ekmeğinizin arasına ve üzerine düşmesini keyifle izleyin.

Çubuk ve çatal karışımı bir alet; Uzak doğu lezzetlerini sevenler ve vazgeçemeyenler için tasarlanmış hem çatal hem de çubuk şeklinde yeme aparatı.

Kahveyi karıştırmakla uğraşmayın; Evet yanlış duymadınız, üzerindeki düğmeye basın ve kahveniz kendiliğinden karışmaya başlasın. Bu çok pratik ve eğlenceli bir kahve fincanı.

Çekirdeksiz kiraz yeme aparatı; Kiraz, vişne hatta zeytinin bile çekirdeğini kolaylıkla bu aparat sayesinde ayıklayacak ve lezzetle yiyeceksiniz

Sosluklu cips kasesi; Artık cips yerken ayrı bir kaseye de sosunu koymanıza gerek yok. Her iki işi bir arada yürüten sosluklu cips kasesi yardımınıza koşuyor.

İşte en ilginci bu, tabanca kıyma makinesi; "Kanun namına durmanı istiyorum, yoksa seni kıymaya çeviririm" evet artık bu repliği duymanız hiç garipsenecek bir durum olmayacak. Karşınızda tabanca kıyma makinesi, basın tetiğe vurmak yerine eti kıyma olarak çıkartsın.


Değişiklik iyidir, arada böyle güzel ve ilginç aletlerle işler yapmak herkesin hoşuna gidecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder