Vücudunuzda Çatlaklar Var Diye Üzülmeyin, Bakın Dünyaca Ünlü İsimlerde Bile Var! - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

21 Aralık 2017 Perşembe

Vücudunuzda Çatlaklar Var Diye Üzülmeyin, Bakın Dünyaca Ünlü İsimlerde Bile Var!

Biraz kilo alıp verdiğinizde ister istemez vücudunuzun bazı bölgelerinde çatlaklar oluştuğunu görürsünüz. Bu insanını sinirini bozar. Doğru düzgün denize giremez, hatta birinin yanında soyunurken bile görmemeleri için çabalar durursunuz. Ama bence umursamayın bunu dünyaca ünlü isimlerin bile sağında solunda çatlaklar mevcut. İşte o ünlüler.

Victoria's Secret meleklerinden Taylor Hill; Bakın basen kısımlarındaki çatlaklara, bu kadında bile varsa aman boş verin düşünmeyin Allah'ınızı severseniz.


Jennifer Lopez; Bunlar bir de dünyaca ünlü isimler düşünün. Olmasa iyi de bunlarda bile var.

Salma Hayek; Biraz kilo almış göğüsler ister istemez büyümüş, sonrasında birkaç kilo vermeye kalkınca görüntü bundan ibaret.

Halle Berry; Bakın tabiri caiz ise aşk tutamaçlarının olduğu yerlerde belirgin çatlaklar mevcut.

Julia Roberts; Hey gidi Julia sen ne filmler çevirdin, ne güzel kadınsın ama yapacak bir şey yok, bu çatlaklar senin de peşini bırakmadı.

Cindy Crawford; Bir zamanların en aranan mankenleri arasında yer alan Cindy Crawford şimdilerde vücudunun çatlaklarıyla barışık halde yaşamasını öğrenmiş.

Jessica Alba; Sanırım paparazilere bu pozla yakalandıktan sonra daha dikkatli konuşuyordur.

Gördüğünüz gibi bu durum herkeste olabiliyor, çatlaklarınızla barışık yaşamasını öğrenin. İnsan zaman içinde fiziksel değişiklik yaşıyor, bunlar hayatın cilveleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder