İlişkinin Daima Sağlam Kalmasını Sağlayan Sözler Nelerdir? - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

21 Aralık 2017 Perşembe

İlişkinin Daima Sağlam Kalmasını Sağlayan Sözler Nelerdir?

İkili ilişkilerde zaman zaman düzensizlikler olabilir. Bunu daha hafif şekilde atlatmak ve hiç karşılaşmamak için tatlı ve güzel sözler söylemek gerekir. Bazı sözler vardır ki karşınızdaki insanın ruhunu okşar. İşte ilişkileri daha canlı ve ayakta tutan o sözler.

Seninle gurur duyuyorum


Bu erkek için de kadın içinde ruhunu okşayan bir sözdür. Karşındaki kişinin her haliyle, kişiliğiyle ve benliğiyle gurur duymak anlamına gelir. Bir iş ya da bir faaliyet değil onun varlığıyla gurur duymaktır bu.

Teşekkür etmekten çekinmeyin


Bu her konuda olabilir, onu motive edici bir söz olur bu. Bir şeyi birlikte yapmış olabilirsiniz, onu yaptıktan sonra "sen olmasan başaramazdım, teşekkür ederim" diyebilirsiniz. Bu onu çok mutlu edecektir.

Özür dilemesini bilin


Bir hata karşısında özür dilemesini bilin, bu sayede onun ne kadar değerli ve sizin için önemli biri olduğunu hissettirirsiniz.

Aldığın hediye çok güzel


Sizi düşünerek bir hediye almışsa bunu beğenmemezlik yapmayın. Çünkü o sizin için alınan bir şey. Onu motive edin, "aldığın hediye çok güzel, iyi ki düşünmüş almışsın" diyebilir ve sarılabilirsiniz.

Senin dinlenmen gerek


Gün boyu çalışmış yorulmuş olabilir, bir şey yapılacağı zaman da "sen otur canım, ben hallederim senin dinlenmen gerek, gün boyu yorulmuşsundur" demesini bilmeliyiz. Bu onu ne kadar önemsediğinizi ve onu sevdiğinizi gösterir.

Çok güzel ve tatlısın


"Seni tanıdığım ilk gün ki gibi güzel ve tatlısın" bu söz onu müthiş mutlu edecektir. Ama bunu yürekten söylemeniz gerekir, yapmacık bir söz gibi söylemeniz değersizleştirecektir. Onun hala güzel ve hoş bir insan olduğunu hissettirin.
İlişkilerimizde çok dikkatli olmamız gerekiyor, bazen en ufak şeyler bile büyütülüyor ve sonuçları hüsran bir ayrılıktan öteye gitmiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder