Cildinizdeki Çatlakları ve Lekeleri Yok Eden Karışım: Ayva Çekirdeği Jeli! - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

24 Aralık 2017 Pazar

Cildinizdeki Çatlakları ve Lekeleri Yok Eden Karışım: Ayva Çekirdeği Jeli!

Tam da kış ayına yaklaştığımız bu günlerde, ayvaların da tezgahlarda yerini almasıyla işimiz daha da kolay hale gelecektir. Bu karışımı kullanmaya başladıktan sonra bacaklarınızda, karnınızda olan çatlakların yok olduğunu görecek, yüzünüzdeki lekelerin de kaybolduğunu keyifle izleyeceksiniz.

Vücudu toksinlerden arındırma özelliğine sahip bir meyve


Özellikle çekirdeğinde bulunan potasyum ve kalsiyum bulunmaktadır. Ayrıca vitamin yönünden de zenginlik taşır. Hem mineral hem de vitamin bakımından zengin olan ayva cilt bakımında büyük bir rol oynuyor. Vücuttaki kara lekelerin ve doğumdan sonra oluşan çatlakların da yok olmasına yardımcı bir meyve. Özellikle çekirdeğinden yapılan jel müthiş etkiler yaratıyor.

İşte müthiş yararı olan ayva çekirdeği jelinin hazırlanışı ve malzemeleri.

Zahmetsiz ve kolay elde edeceğiniz malzemeleri


Malzemelerimiz çok basit, ayva çekirdekleri ve temiz su (gül suyu da olabilir) jeli ne kadar çok yapmak isterseniz malzemeyi o kadar oranda arttırmanız yeterli.

Hazırlanışı da çok basit


Cam bir kabın içine çekirdekleri ve suyu ekleyin, hava almaması için kapağını sıkıca örtün ve bir gün boyunca bekletin. Açtığınızda sıvının jelimsi bir yapıya sahip olduğunu göreceksiniz.

Nasıl kullanacaksınız?


Günde bir kez uygulamanız gereken bu jeli, duş aldıktan sonra temiz ve kurutulmuş vücudunuza sürebilirsiniz. İsterseniz makyaj temizleme pamuğuyla vücudunuza jeli yayabilirsiniz. Bunu her gün düzenli olarak yaptığınızda lekelerin ve çatlakların zamanla kaybolduğunu şaşırarak izleyeceksiniz.
Şunu unutmayın, eğer ciltle ilgili bir rahatsızlığınız ve hastalığınız mevcut ise doktorunuza danışmadan değil ayva jeli hiçbir şey sürmeyin. Sağlıklı ve güzel günler dilerim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder