Kışın Tadını Çıkartmak Adına Yapılabilecek Bazı Aktiviteler! - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

29 Aralık 2017 Cuma

Kışın Tadını Çıkartmak Adına Yapılabilecek Bazı Aktiviteler!

Her mevsimin kendince güzelliği vardır, her insan farklı mevsimleri sever ve onlara özgü şeyler yapmak ister. Ama istesek de istemesek de artık kış kapıya yavaş yavaş dayanmaya başladı. Bu soğuk ve içimizi donduran kış aylarını hangi güzelliklere ısıtabiliriz bakalım.

Kartopu oynamak; Kar yağdığında en eğlenceli oyun olan kar topu oynamanızı tavsiye ederim. Umarım bu sene yine çok yağar da, sevdiklerimizle sokaklara çıkıp kar topu oynayabiliriz.


Kayak yapmak; Kendinize vakit ayırın, hafta sonralı dahi olsa bir iki gün bir yerlere kayak yapmaya kaçın. Karın ve kaymanın keyfini çıkartın.

Kitap okumak; Yazın sıcağından ya da bir yerlere gitmekten, dolaşmaktan kitap okumaya fırsat yakalayamadıysanız, kış ayları işte bunun için süper bir zaman dilimidir. Alın sıcak çayınızı, kahvenizi yanınıza, geçin sıcacık şöminenin karşısına bu anın keyfini çıkartın.

Yeni filmleri keşfedin; Hava soğuk hem de buz gibi, ne yapacaksınız peki? Bence izleyemediğiniz, kaçırdığınız filmleri alıp evinizde sıcacık otura otura izleyin. Patlamış mısırı da unutmayın.

Yatak keyfi; Kışın insan sıcacık yatağından hiç çıkmak istemez. Bu yüzden kendinize yatağınızda zaman ayırın, bırakın kendinizi sıcacık yatağa ve onun keyfini biraz daha uzun çıkartın.

Kestane kebap yemesi sevap; Kış günlerinin vazgeçilmezi işte bu, kestaneye bayılıyorum. Alın kestaneleri koyun tavaya patır patır patlarken izleyin, mis gibi kokusunu içinize çekin ve bu anın keyfini çıkartın.

Kışlık ev patikleri; Bunları giymeden kışın tadı çıkmaz benden söylemesi, geçirin ayaklarınıza evin içinde zıplaya zıplaya dans edin.

Sıcaklardan bunaldık, biraz serinlik ve kar herkese iyi gelecektir diye düşünüyorum. Ama üşütmemeye ve hasta olmamaya dikkat edin.

2|3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder