Artık Makyaj Yapmanıza Gerek Yok, Bu Yöntemler Sizi Doğal Güzelliğe Kavuşturacak! - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

25 Aralık 2017 Pazartesi

Artık Makyaj Yapmanıza Gerek Yok, Bu Yöntemler Sizi Doğal Güzelliğe Kavuşturacak!

Makyajı daha güzel olabilmek, cildinin daha pürüzsüz görünmesini sağlamak yaparlar. Fakat unuttuğunuz bir şeyler var, sağlıklı beslenme, uyku düzeni ve kötü alışkanlıklar. Bunları düzene soktuğunuzda zaten cildiniz kendi güzelliğine kavuşacaktır. Ayrıca aşağıda belirttiğim şeylere de dikkat ederseniz artık doğal güzelliğinizle dünyamıza ışık katabilirsiniz.

Cilt sağlığı; Cilt sağlığı ve güzelleşmesi için, papatya çayını demleyip içine bir kaşık bal ekleyin ve bu karışımı 2 hafta boyunca devam ettirin. Değişikliği hissedeceksiniz.


Resim yazısı ekle


Uzun ve bakımlı kirpikler; Bunun için size vereceğim karışımı yapın ve 2 hafta kullanın, kirpiklerinizin uzadığını ve güzelleştiğini kendiniz şahit olacaksınız. Hint yağı, badem yağı, susam yağı, dul avrat yağını karıştırıp içine bir tatlı kaşığı E vitamini ekleyin. Bu karışımı yatmadan önce temiz bir rimel ile kirpiklerinize yedirin.

Yıpranmış saçlara çözüm; Bakımlı ve güzel saçlar bir kadının hoş görünmesi için çok önemlidir. Yapacağınız bu karışımla saçlarınız mükemmelliğe kavuşacak. Yumurta sarısı, yoğurt, hint yağı, avakado yağı, jojoba yağı ve hindistan cevizi yağını karıştırıp nemli saçlarınıza uygulayın. Başınıza bone takarak 50 dakika bekletin. Daha sonra durulayın bunu istediğiniz kadar yapabilirsiniz. Yani 1 hafta ya da 1 ay yapın demiyorum. Canlı saçlar için bunu her zaman yapabilirsiniz.

Nemli ve bakımlı eller; Bakımlı ve nemli cilde sahip eller istiyorsanız yapmanız gereken çok basit. Normal bir el kreminin içine sirke ekleyip iyice karıştırın ve bunu ellerinize sürün 2 haftalık bir uygulamadan sonra ellerinizdeki güzelliğe siz bile inanamayacaksınız.

Güçlü tırnaklar; Güçlü ve güzel tırnaklara sahip olmak istiyorsanız, her gün parmaklarınızı 15 dakika limon suyunda bekletin.

Siyah noktalardan kurtulun; Evde yapabileceğiniz bir tarif vereceğim, yumurtanın akını bir kaba boşaltın, daha sonra burnunuzun üzerine bunu sürün, daha sonra üstüne tuvalet kağıdı ile kapatın, tekrar onun üzerine de yumurtanın akını sürün ve yarım saat kurumaya bırakın, kağıt sertleştikten sonra onu çıkartın ve siyah noktaların kağıtla birlikte gittiğini göreceksiniz.

Çatlamış dudaklara çözüm; Çatlamış dudaklardan kurtulmak herhangi bir makyaj malzemesi sürmek istemiyorsanız, havuç suyunun içine eşit miktarda ekşi krema karıştırın ve dudaklarınıza sürüp 10 dk bekletin. Göreceksiniz ki çatlaklarınız yok olacak.

Diş beyazlatma; Dış görünüş ve gülüş için dişlerin beyazlığı çok önemlidir, bunun için yapmanız gereken şey aktif karbon ile dişlerinizi fırçalamak. Sonucuna siz bile inanamayacaksınız.

Yüzdeki ölü derilerden kurtulma; Hiç aklınıza gelmeyecek bir yöntem söylüyorum arkadaşlar. Domates ve toz şeker ile bunu yapabilirsiniz. Evet yanlış duymadınız. Kesmiş olduğunuz domatesin üzerine toz şeker serpiştirin ve yüzünüze bunu ovalayarak uygulayın. Bunu yaptıktan sonra 15 dk bekletin ve yüzünüzü durulayın. Bunu haftada 4 kez uygulayabilirsiniz.

Güzel olmak için illa ki makyaj yapmaya gerek yok. Kendimiz doğal yöntemlerle cildimizi ve güzelliğimizi ortaya koyan yerlerimizi daha bakımlı hale getirebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder