Atıl Durumdaki Pet Şişelerin Hayata Sanat Olarak Dönüşü! - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

27 Aralık 2017 Çarşamba

Atıl Durumdaki Pet Şişelerin Hayata Sanat Olarak Dönüşü!

Zamanımızda geri dönüşümün yeri çok büyük. Milyonlarca atık çöplüklerde dururken, bunu değerlendirmek ve tekrar kazanım sağlamak için bir çok yerde geri dönüşüm tesisleri kurulmaktadır. Başka bir açıdan bakabilen bir sanatçı atıl durumda olan pet şişelerden kendince güzel sanat eserleri meydana getirmiş. İşte birbirinden güzel ve ilginç o sanat eserleri.

İşte karşınızda hayal bile edemeyeceğiniz pet şişelerden yapılan yarasalar. Yani biraz uzaktan bakılsa "yarasalar ağacı istila etmiş" diyebilirsiniz.


Evde boş duran akvaryumun içine pet şişeden yapılan bir ıstakoz yerleştirebilirsiniz. Hem zararsız hem de beslenme derdi yok.


Işık ve sunumla harika bir görsel şova dönüşmüş. İşte sanat budur, bir şeyleri tahmin bile edilemeyecek durumdayken bu hale getirebilmek.


Güzel kır çiçeklerinin atık durumdaki pet şişelerin dönüşümü ile tekrar canlanması ve baharı daima yaşatması çok hoş.


Evet karşınızda muhteşem tasarımlarıyla %100 pet şişeden avizeler. Her ev hanımının mutfağında, yatak odasında ve salonunda görmek istediği modeller. (Dermişim)


Ben buna bayıldım, olağanüstü bir eser olmuş, gerçeklik ve sunum harika. Timsahların şahı olmaya aday bir pet şişe.


Tabii ki sevimli kurbağamızı da atlamıyoruz, göl kenarında ne kadar da zarif bir duruş sergilemiş bakar mısınız?


Bitti mi? Hayır, siz daha şu muhteşem kaktüsleri görmediniz. Şekil şekil, hepsi birbirinden yaratıcı kaktüslerinizi evinizin balkonuna koymaya hazır mısınız?


Sanat her yerde, sanat içinizde, sanat bizimle yeter ki bunu dışarı çıkartacak cesareti gösterelim. Sanata ve sanatçıya lütfen saygı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder