Hala Gerçek Aşkı Bulamadınız mı? İşte Bunun Nedenleri! - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

21 Aralık 2017 Perşembe

Hala Gerçek Aşkı Bulamadınız mı? İşte Bunun Nedenleri!

Aşka inanmayan birçok insan böyle bir duygunun olduğunu düşünmüyor. Fakat gerçekten biri çıkar karşınıza ve sizi siz olmaktan çıkartır. Onun rüzgarıyla savrulur gidersiniz. Peki hala gerçek aşkı bulamadınız mı? Bunun nedenlerine hep birlikte bakalım.
Geçmişi unutmanız şart; Eski duyguları ve onunla olan her şeyi bir kenara bırakmanız şart. Çünkü geçmişte takılı kalırsanız gerçek aşkın yanınızda olduğunu asla göremezsiniz.

Aradığınız kriterleri biraz düşürün; "Çok yakışıklı olacak, şöyle parası olacak, böyle eğitim almış olmalı, boyu şu olacak" gibi kriterlerinizi biraz düşürmeniz gerekiyor. Önemli olan bunlar değil, önemli olan yüreğini gerçekten sevebileceğiniz birinin olmasıdır.

Arzularınızı dizginlemeniz gerek; Bunu söylediğim için üzgünüm ama çok arzulu ve istekli oluşunuz gerçek aşkı yaşamanıza engeldir. İstekler ve beklentiler sizin zevk almanızla orantılı ise siz aşk değil zevk arıyorsunuz demektir.

Güvensizliğinizi bir tarafa bırakmalısınız; Geçmişte yaşanılan bazı kötü hatıraların sizin güveninizi yok etmesine izin vermeyin. İnsanlar çeşit çeşittir, bir kez hatalı bir seçim yaptığınız diye herkesi aynı kefeye koyamazsınız.

Evlilikten ve çocuk yapmaktan korkmayın; "Eyvah ya iş ciddiye binerse? Ya evlilik olursa, ya hemen çocuk isterse?" gibi korkularınızı bir kenara bırakın. Onlar daha sonra düşünülecek ve konuşulacak konulardır. Siz aşkı yaşamayı düşünün.

Ben insan sarrafıyım düşüncesini bırakın; "Böyle davrandı o halde bu karakterde, şunu dedi demek ki bunun düşüncesi bu" gibi düşünceleri bir kenara bırakın. Zaman her şeyi ortaya koyacaktır, küçük sözlere ve hareketlere takılmayın.

Aşk yanı başınızda, aşk içinizde, aşk her an karşınıza çıkmak için fırsat kolluyor. Aşktan korkmayın bırakın yaşanacak ne varsa yaşansın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder