25 Dakikada Bir Beden İncelmenin Tarifini Öğrenmek İster Misiniz? - Hayata Dair Her Şey ve Siz

Breaking

28 Aralık 2017 Perşembe

25 Dakikada Bir Beden İncelmenin Tarifini Öğrenmek İster Misiniz?

Bir sürü kıyafetiniz var ama ne giyeceksiniz? Evet bir tane buldunuz ama bu bedeninize olmuyor artık. Çünkü yediklerinize bu aralar dikkat etmiyorsunuz. Ne yapmanız gerek? Yeni kıyafet mi alacaksınız? Tabi ki hayır, size vereceğim bu tarif tam size göre.

Akşam bir yemeğe davetlisiniz; Güzel giyinip, süslenip, kendinize bakım yapıp bu yemeğe gitmeyi istiyorsunuz. Bunun için de dolabınızdaki giysileri karıştırıyorsunuz.


Ama o da ne? Hiç biri size olmuyor; Özenerek üzerinizde deneyerek aldığınız kıyafetler maalesef artık olmuyor. Çünkü kendinize dikkat etmediniz. Yeni kıyafet alacak vakitte yok.

O zaman bu tarifi dikkatlice dinleyin

20 gram zencefil (ama toz olmayacak)

30 gram zerdeçal (toz olmayacak tazesinden)

Bir avuç pirinç

Yeteri kadar su

Şimdi hazırlanışına geçelim


Zencefil ve zerdeçalı birlikte öğütün. Pirinci bir kaba alıp döverek toz haline getirin. Tüm malzemeleri hafif ılıtılmış bir suyun içerisinde karıştırın. Karışımın macun kıvamına gelmesi gerekiyor. Bu sebeple başlangıçta çok fazla su koymayın gerektikçe ilave edersiniz. Karışımı dairesel hareketler ile vücudunuza yedirin. Karın, bel, bacaklarınız gibi yağlanmaya müsait bölgeleriniz üzerinde daha fazla durun. Karışımı 25 dakika kadar vücudunuzda bırakın. Daha sonra ılık su ile vücudunuzu durulayın ve cildiniz için uygun bir nemlendirici kullanın.

Bu işlemi yaptığınızda neler oluyor?


Zencefil hücrelere hızlıca su kaybettiriyor, zerdeçal ise ciltte anti-oksidan etkisi yaratıyor. Pirinç ise cildinizi ölü hücrelerden ve kirlerden arındırıyor. Böylece gereksiz ve kötü dokulardan arınıyor ve bunları kilo gibi kaybediyorsunuz.
Hepinize güzel ve fit vücut hatları dilerim. Geçici ve anı kurtaran bir tarif bu, önemli olan düzenli spor, yediklerinize dikkat etme ve bol su içmekten geçiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder